Schoolcatering

Schoolcatering Diemen werkt op exploitatiebasis, wat inhoudt dat alle risico's voor rekening zijn van onze organisatie, de investeringen en de personeels bezetting. De onderwijs instelling hoeft ook niets te investeren in welke vorm dan ook (ervan uitgaande dat er een redelijke aantal leerlingen per locatie is).

Wij zijn bereid om geheel vrijblijvend een afspraak te maken en de situatie ter plaatse te bekijken en samen met u de mogelijkheden te bespreken. School Catering Diemen zal dan ook rekening houden met het inkomen van de huidige student/leerling en de prijzen zodanig aanpassen dat iedereen zich kan voorzien van een consumptie. Ook een belangrijk punt is zoveel mogelijk contacten te leggen met de leerlingen. zodat de catering een aanspreekpunt wordt voor de leerlingen. Zij kunnen hun wensen naar voren brengen.

Onze slogan is dan ook:

Wij zijn geen bedrijf, wij zijn één van jullie!
Zaken op het gebied van eten en drinken zullen worden aangepast aan zowel de wensen van de ouders als schoolbestuur. Gezond eten is een belangrijk punt bij School Catering Diemen.

Kwaliteit en service zijn onze steekwoorden!